top of page

Silk Flower Collection

Heb jij het ook altijd zo druk, maar wil je wel een mooi statement boeket in je interieur?

I've got you covered! 

Zeg maar vaarwel aan verwelkte bloemen & hallo aan altijd bloeiende pracht. Met Bouquet Boho straalt het bij jou elk moment van het jaar!

 
Zijden bloemen zijn de nieuwe trend!
Hun kwaliteit is steeds beter geworden de laatste jaren, waardoor ze haast niet meer van verse bloemen te onderscheiden zijn.
 
Ik selecteerde voor jou de top van de top en stelde alvast enkele boeketten samen volgens de trendkleuren van het seizoen. Je kan er ook voor kiezen om iets op maat te laten samenstellen.

Je kan langskomen in het atelier door een afspraak te boeken. Daarnaast verzend ik over heel België & Nederland, want ik wil jou blij kunnen maken met mijn bloemen waar je levenslang van zal kunnen genieten, waar je ook woont!

Let me introduce you to the first summer bouquets of my collection:

Sunset Bouquet

Met het Sunset Bouquet haal jij de zon in huis!
Peach, oranje en roze zijn bovendien dé trendkleuren van het moment en staan mooi in elk interieur.

Speciaal om de lancering te vieren bied ik dit boeket nu aan early bird tarief aan voor maar 79 euro (65,29 euro excl. BTW)! 

Het Sunset boeket past perfect in mijn selectie kruikjes! Je kan kiezen tussen een beige of een witte kruik. De combinatie shop je nu voor maar 94 euro (77,69 euro excl. BTW). De totale hoogte van het boeket incl. kruik bedraagt 50-60 cm. Ideaal voor op je salon- of eettafel, of op je kast!  

Wist je dat een boeketje verse bloemen je makkelijk 40 euro kost? En dat zonder bijpassende vaas! Bovendien moet je bij verse bloemen het water regelmatig verversen, de stelen bijknippen, bloemen verwijderen die verwelkt zijn... om je boeket zo lang mogelijk mooi te houden. Uiteindelijk zal je boeket in het beste geval binnen enkele weken voor de vuilnisbak zijn. Dit terwijl het Sunset boeket levenslang zal blijven stralen! Ik kan dus met zekerheid zeggen dat je met zijden bloemen goedkoper af bent. 

Sunkissed Bliss Bouquet

Het Sunkissed Bliss boeket vertelt het verhaal van een betoverende strandvakantie. Beeld je in: de zachte zeebries door je haren terwijl je wandelt langs de kustlijn met in de verte een magische zonsondergang... Dit boeket is speciaal ontworpen om je interieur op te vrolijken met zijn warme & levendige kleuren!

Speciaal om de lancering te vieren bied ik dit statement boeket nu aan early bird tarief aan voor 169 euro
(139,67 euro excl. BTW). 


Bovendien verzend ik dit boeket GRATIS over heel België & Nederland.

Sunkissed Bliss past perfect samen met de speelse Diego vaas of de elegante Picacho vaas. Shop nu de combinatie aan 204,95 euro (169 euro excl. BTW). Met zijn totale hoogte van 80-100 cm is dit boeket helemaal klaar om dé eyecatcher te zijn in je interieur!

Rainbow Paradise Bouquet

Speciaal voor jou heb ik nu ook een kleine versie van het Sunkissed Bliss boeket samengesteld. 

Meet het Rainbow Paradise boeket! Daar word je toch instant vrolijk van?
 Dit boeket shop je nu voor maar 79 euro (65,29 euro excl. BTW)! 

Het Rainbow Paradise boeket past perfect in mijn selectie kruikjes! Je kan kiezen tussen een beige of een witte kruik
. De combinatie shop je nu voor maar 94 euro (77,69 euro excl. BTW). De totale hoogte van het boeket incl. kruik bedraagt 50-60 cm. Ideaal voor op je salon- of eettafel, of op je kast!  

Dit boeket kan verzonden worden over heel België & Nederland. Liever afhalen? Dat kan ook! Kies je de combinatie met het kruikje? Dan knip ik de stelen alvast op maat voor jou!

Liever huren?

Wij bieden ook abonnementsformules aan. Ideaal als jij houdt van variatie! 
Klik op de knop hieronder om het verhuuraanbod te bekijken.

Liever een formule op maat?

Wil je een boeket op maat laten samenstellen om te kopen?
Of wil je een abonnementsformule met boeketten op maat?
Of wil je een installatie in je huis of aan je gevel?
Neem snel contact op & we bespreken jouw formule op maat!

Join the Bouquet Boho tribe!

Wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden over nieuwe collecties

& exclusieve deals? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

bottom of page