top of page

Silk Flower Collection

Heb jij het ook altijd zo druk, maar wil je wel een mooi statement boeket in je zaak of op je kantoor?

I've got you covered! 

Zeg maar vaarwel aan verwelkte bloemen & hallo aan altijd bloeiende pracht. Zo straalt het bij jou elk moment van het jaar!

Ieder seizoen lanceer ik een boeket zeer kwaliteitsvolle zijden bloemen volgens dé kleurentrends van het moment & dat met een bijpassende luxueuze vaas.
Met onze abonnementsformule lever ik tot bij jou & wissel ik telkens de oude combinatie om met een nieuwe prachtige set. 

Inderdaad, jij hoeft dus écht niets te doen!


Ps: Zakelijke klant? Je kan bloemen volledig inbrengen in je boekhouding als kost!
 

Let me introduce you to the first summer bouquet of my collection:

Sunkissed Bliss

Sunkissed Bliss vertelt het verhaal van een betoverende strandvakantie.

Beeld je in: de zachte zeebries door je haren terwijl je wandelt langs de kustlijn van je favoriete vakantiebestemming. Met de voeten in het zand,
het geluid van de golven op de achtergrond en in de verte een magische zonsondergang.

 
Dit boeket is speciaal ontworpen om jouw zaak, huis of kantoor op te vrolijken met zijn warme & levendige kleuren, die helemaal trendy zijn het komende seizoen. Ideaal om de zon in huis te halen deze zomer.

Sunkissed Bliss past perfect samen met de speelse Diego vaas of de elegante Picacho vaas. Met zijn totale hoogte van 80-100 cm is dit boeket helemaal klaar om een echte eyecatcher te zijn! Wees er maar zeker dat iedereen je boeket gezien zal hebben!

What does it cost?

Speciaal om de lancering te vieren bied ik nu een early bird tarief aan!

Je kan kiezen voor de seizoensformule aan 99 euro (excl. BTW) per kwartaal. 
Dit betekent nog geen 33 euro (excl. BTW) per maand! Ook kan je ervoor kiezen om maandelijks te betalen. In dat geval betaal je nu 39 euro (excl. BTW) per maand.

Wist je dat een groot boeket verse bloemen je zeker 40 euro kost en dit zonder bijpassende vaas? Bovendien moet je bij verse bloemen het water regelmatig verversen, de stelen bijknippen, bloemen verwijderen die verwelkt zijn... om je boeket zo lang mogelijk mooi te houden. Uiteindelijk zal je boeket in het beste geval binnen enkele weken voor de vuilnisbak zijn. Ik kan dus met zekerheid zeggen dat dit voor jou goedkoper zal zijn.

Nóg extra voordeel doen? Stap dan meteen in voor een jaar aan 359 euro (excl. BTW). Dit wil zeggen dat je nog geen 30 euro (excl. BTW) betaalt per maand!

Ik lever bovendien GRATIS 
in de ruime regio van Leuven, Mechelen, Tienen, Diest, Sint-Truiden, Hasselt & Asse. Valt jouw adres niet binnen deze regio's? Dan mag je mij altijd contacteren & bekijken we het samen. Ik hoop in ieder geval om heel snel de regio's verder uit te breiden!

Sneak peek

Graag licht ik al een tipje van de sluier van de eerste aankomende boeketten van de komende seizoenen, hun verhaal & de bijpassende luxueuze vazen.

Liever kopen?

Uiteraard kan je er ook voor kiezen om een boeket te kopen. 
Ga naar de shoppagina om het volledige aanbod te bekijken.

Liever een formule op maat?

Wil je een boeket op maat laten samenstellen om te kopen?
Of wil je een abonnementsformule met boeketten op maat?
Of wil je een installatie in je zaak?
Neem snel contact op & we bespreken jouw formule op maat!

Join the Bouquet Boho tribe!

Wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden over nieuwe collecties

& exclusieve deals? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

bottom of page