top of page
Bouquet Boho logo

Flowers for wild souls.

What they say...

"Wij zijn heel blij dat we voor Judith hebben gekozen. Judith is een heel enthousiaste bloemen artiste met veel kennis & ervaring. Ze begreep precies wat onze wensen waren.

Ik vond het heel spannend om het eindresultaat te zien. Dit omdat je van tevoren je ideeën doorgeeft en op de dag zelf pas het resultaat ziet. Een verbluffend mooi resultaat! Precies wat we wilden. We kregen dan ook zoveel complimenten van onze gasten.

I loved my flowers! Het was gewoon af! Een aanrader!

From Boho Bride Nicole"

"Op je huwelijk wil je gewoon dat het plaatje klopt. Voor ons konden bloemen daarom niet ontbreken. Naast een weelderig boeket, droomden we ook van een prachtige kerk en feestzaal. We zijn heel blij dat Judith onmiddellijk mee was met onze visie. 

Ze dacht met ons mee en kwam bijvoorbeeld met het idee om bloemstukken van in de kerk opnieuw te gebruiken in de feestzaal. Zo schitterde een grondstuk nadien bij ons welkomstbord en ons altaarstuk op een grote receptietafel.

We zijn nog altijd ongelofelijk blij met de keuze om verse bloemen en droogbloemen te combineren. De bloemen maakten de sfeer die dag compleet en gaven de stijlvolle, romantische vibe waar we naar op zoek waren. Bedankt Judith!


Charlotte & Steve"

"Vanaf het eerste gesprek met Judith voelden we meteen een klik. We waren dan ook heel snel overtuigd dat we voor Bouquet Boho zouden kiezen.

Judith is een professionele dame met een creatief brein. Ze wist moeiteloos onze ideeën om te zetten in prachtige creaties die stuk voor stuk perfect waren. Samen vormden ze een totaalplaatje dat onze grootste dromen overtrof. 

Voor het bruidsboeket liet ik me verrassen. Dit zag ik voor het eerst tijdens de first look en oh boy, ook hier wist ze een adembenemend pronkstuk van te maken. 

Judith is zoveel meer dan een florist, ze maakt van elk stuk een kunstwerk. Een echte aanrader!

Ines & Koen"

 

Who am I...

Ik ben Judith van Bouquet Boho en ik doe niets liever dan voor jou adembenemend bloemwerk te creëren. 

Samen met mijn team werken we totaalconcepten uit met verse bloemen of droogbloemen voor huwelijken, events & brands die houden van een ongedwongen, weelderige Bohemian sfeer.  

Daarnaast geef ik workshops & ben ik oprichtster van de Bouquet Boho Academy waarin ik les geef aan beginnende en reeds ervaren floristen.

Ben jij een wild soul?
& mag ik jou meenemen in mijn wondere wereld van bloemen?

Bouquet Boho atelier
bottom of page