press to zoom

press to zoom
Boeket in eigen vaas
Boeket in eigen vaas

press to zoom

press to zoom
1/19

Voor aanschaf losse droogbloemen, kleine bestellingen (vb. vaasje met een smalle hals opvullen, wenskaartje met een mini-boeketje...) of een cadeaubon bent u welkom tijdens de vrije toegang (woe, vrij, zat 16u-18u) in onze pop-up store in Tienen.

Wij kleden met liefde jouw interieur aan met droogbloemen!

Voor maatwerk op bestelling hanteren wij een startbudget van min. 80 euro. Opgelet: wij nemen maar een beperkt aantal bestellingen per maand aan.

Afhankelijk van de bestelling is ophaling in het atelier of verzending mogelijk. Bij installaties zoals een bloemenwolk of een wandstuk komen wij altijd ter plaatse en hanteren wij de gangbare km-vergoeding. 

Een bestelling plaatsen? Vergeet dan zeker niet volgende zaken door te geven:
 

 1. Beschrijving
  Wat kunnen wij voor jou creëren? Een boeket zonder vaas/incl. vaas of een boeket voor in een specifieke vaas die u al heeft? Een krans voor aan de muur of een krans op voet? Een bloemenwolk of een installatie aan de muur?

   

 2. Specifieer
  Heb je zelf al een vaas die je wil vullen? Geef dan de hoogte van de vaas door en de diameter van de hals. Wil je een krans? We hebben hangende kransen met diameter 35 of 45 cm in rosé, goud of zilver. Hangende zwarte metalen kransen kunnen met diameter 30, 40, 50, 60... cm. Een zwarte metalen krans op voet kan met diameter 30 of 40 cm.

   

 3. Visualiseer
  Voeg foto's toe van de ruimte waar het interieurstuk zal komen. Zo kunnen we rekening houden met de stijl van het interieur en het kleurgebruik.