1/22

Wij helpen graag mee bij het vertellen van jullie verhaal...

Voor huwelijken en andere events vanaf 2022 werken wij volgens 3 pakketten (elk pakket kan aangepast of aangevuld worden met itemprijzen na overleg): 

 1. Pakket Essential 500 euro

  Dit pakket is ideaal voor een elopement of een intiem huwelijk.

  We ontwerpen voor jou een bruidsboeket volledig op maat, afgewerkt met linten naar keuze.


  Daarnaast is er ruimte voor een bijpassend haaraccessoire en een boutonnière voor de bruidegom.

  Ten slotte kan dit nog verder uitgebreid worden met ofwel een grondstuk voor de ceremonie/fotoshoot, ofwel extra accessoires voor de suite (armcorsages en/of boutonnières voor nog max. 4 extra pers.) + een bloemstuk voor op tafel. 

   

 2. Pakket Complete 1500 euro

  Dit pakket is ideaal voor een intiem  huwelijk of een klein huwelijk tot
  80-100 personen.


  We ontwerpen voor jou een bruidsboeket volledig op maat, afgewerkt met linten naar keuze.

  Daarnaast is er ruimte voor een bijpassend haaraccessoire en een boutonnière voor de bruidegom. Dit kan nog verder uitgebreid worden met accessoires voor de suite (haarkammen voor nog 2 extra pers. of armcorsages voor nog 4 extra pers. + boutonnières voor nog 4 extra pers.) 

  Ten slotte kan er binnen dit pakket voor 1 installatie gezorgd worden, zoals een bloemenwolk of een grondstuk en voor bloemstukken (max. 4 stuks) of boeketjes (max. 10 stuks).
   

 3. Pakket Deluxe 2500 euro

  Dit pakket is ideaal voor een huwelijk tot 200 personen.

  We ontwerpen voor jou een bruidsboeket volledig op maat, afgewerkt met linten naar keuze.

  Daarnaast is er ruimte voor een bijpassend haaraccessoire en een boutonnière voor de bruidegom. Dit kan nog verder uitgebreid worden met accessoires voor de suite (haarkammen voor nog 3 extra pers. of armcorsages voor nog 5 extra pers. + boutonnières voor nog 5 extra pers.) 


  Ten slotte kan er binnen dit pakket voor 1 installatie gezorgd worden, zoals een bloemenwolk of een backdrop en voor bloemstukken (max. 10 stuks) of boeketjes (max. 20 stuks).