press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10

Wij zetten jouw kind graag in de bloemetjes!

Voor geboortes werken wij volgens 3 pakketten (elk pakket kan aangepast of aangevuld worden met itemprijzen na overleg): 

 1. Pakket Essential 100 euro

  We ontwerpen voor jou een geboortekrans of een geboorteboeket volledig op maat en zorgen voor een mooie combinatie losse droogbloemen die jullie als versiering op de doopsuikergeschenkjes kunnen gebruiken. Graag laten we de bloemen perfect passen bij het gekozen geboortekaartje etc. 

  Voor de geboortekrans zijn er 2 opties: een hangende krans of een krans op voet. De hangende krans heeft een diameter van 35 cm en kan in rosé, goud of zilver. De krans op voet is in zwart staal en heeft een diameter van 30 cm. De krans wordt voor de helft bezet met bloemen.


  Het geboorteboeket kan in een eigen vaas (diameter hals max. 7 cm & hoogte vaas max.20 cm) of we voorzien zelf graag een bijpassend vaasje. 

  Daarnaast is er ruimte voor een combinatie van losse droogbloemen die op de cadeautjes, zoals doopsuikerzakjes, bevestigd kunnen worden (max. 20 zakjes).
   

 2. Pakket Complete 200 euro

  We ontwerpen voor jou een geboortekrans én een geboorteboeket volledig op maat en zorgen voor een mooie combinatie losse droogbloemen die jullie als versiering op de doopsuikergeschenkjes kunnen gebruiken. Graag laten we de bloemen perfect passen bij het gekozen geboortekaartje etc

  Voor de geboortekrans zijn er 2 opties: een hangende krans of een krans op voet. De hangende krans heeft een diameter van 35 cm en kan in rosé, goud of zilver. De krans op voet is in zwart staal en heeft een diameter van 30 cm. De krans wordt voor de helft bezet met bloemen.

  Het geboorteboeket kan in een eigen vaas (diameter hals max. 7 cm & hoogte vaas max.20 cm) of we voorzien zelf graag een bijpassend vaasje. 

  Daarnaast is er ruimte voor een combinatie van losse droogbloemen die op de cadeautjes, zoals doopsuikerzakjes, bevestigd kunnen worden (max. 40 zakjes). 
   

 3. Pakket Deluxe 300 euro

  We ontwerpen voor jou een geboortekrans én een geboorteboeket volledig op maat en zorgen voor een mooie combinatie losse droogbloemen die jullie als versiering op de doopsuikergeschenkjes kunnen gebruiken. Graag laten we de bloemen perfect passen bij het gekozen geboortekaartje etc

  Voor de geboortekrans zijn er 2 opties: een hangende krans of een krans op voet. De hangende krans heeft een diameter van 45 cm en kan in rosé, goud of zilver. De krans op voet is in zwart staal en heeft een diameter van 40 cm. De krans wordt voor de helft bezet met bloemen.

  Het geboorteboeket kan in een eigen vaas (diameter hals max. 9 cm & hoogte vaas max.25 cm) of we voorzien zelf graag een bijpassend vaasje. 

  Daarnaast is er ruimte voor een combinatie van losse droogbloemen die op de cadeautjes, zoals doopsuikerzakjes, bevestigd kunnen worden (max. 80 zakjes).

Extra leuke opties bij partners:

 

Laat een wolnaam maken bij Tessy van Moeze Knitted Dreams! 
Zij stuurt de naam naar mij op en ik hang hem alvast in de krans voor jullie.

Je kan ook de naam of de krans met naam in hout laten ontwerpen door Kelly van Studio Kiki!
Zij stuurt de naam of de krans naar mij op en ik versier het met bloemen.